Oud & Nieuw

 

 

 

Is uw hond bang voor vuurwerk?

Voor de meeste honden is de tijd rond oud en nieuw erg stressvol. Dankzij het wonen in het buitengebied is het heerlijk rustig tijdens de jaarwisseling. Er is in de omgeving weinig vuurwerk.

Het dak van het dierenhotel is goed geïsoleerd tegen geluid met als groot voordeel dat de honden binnen niets van buiten horen. Bij ons kunnen de honden zonder stress, heerlijk slapend het nieuwe jaar in gaan.

Uit ervaring hebben wij gemerkt dat hoe eerder brengen, des te beter en stressvrijer het is voor uw hond. Wij zijn zon- en feestdagen gesloten.  Op 31 december zijn wij alleen open tussen 10.00 en 12.00 uur U kunt ophalen vanaf 2 januari, het geknal is dan wel weer voorbij, zodat uw huisdier rustig thuis komt.

Voor vragen neem gerust contact met ons op.

Wij hebben 30-12-17 bezoek gehad van het NOS Jeugdjournaal, daarin geven zij aandacht hoe het is bij ons rond oud en nieuw.

Zie https://jeugdjournaal.nl/uitzending/30169-avondjournaal.html

31-12-18 werden wij benaderd door SBS6 voor het programma Hart van Nederland of ze bij ons opnames mochten maken

u kunt bekijken door onderstaande link te kopiëren

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/zo-loods-je-je-doodsbange-huisdier-het-beste-door-het-vuurwerk-en-de-jaarwisseling-heen

30-12-2020 werden wij benaderd door omroep Gelderland met de vraag of ze bij ons opnames mochten maken. http://gld.nl/1YASDrukte bij Dierenhotels ondanks vuurwerk verbod